
Капуста маринована
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cabbage
2 кг.
Carrots
6 шт.
Packaged Green Peppers
600 г.
Eco Ground Nutmeg
1/2 шт.
Bay Leaf
5 шт.
Akvulya Still Water 2l
0,5 л.
Salt Egypt
4 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
370 г.
Borges Apple Vinegar 250ml
0,5 л.
Preparation steps
01
Узяти капусту вагою 2 кг. Помити. Нашаткувати. Перекласти в миску.
02
Зайнятися морквиною. Очистити і помити. Потім натерти на великій терці. Пересипати до капусти.
03
Болгарський перець солодкий помити. Видалити насіння. Потім знову обмити. Нарізати соломкою. Всипати до овочів.
04
Овочі перемішати. Додати духмяний перець горошком (10 шт.) і лавровий лист. Натерти мускатний горіх і перейти до маринаду.
05
Маринад: в гарячу кип'ячену воду додати сіль, оцет і цукор. Полити капусту. Поставити на капусту вантаж. Залишити на 5 годин при кімнатній температурі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)