
Перловка з овочами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Barley Groats
170 г.
Fresh Green Asparagus 200g
1 шт.
Carrots
1 шт.
Bell Pepper
1/3 шт.
Packed Onion from 3kg
1/2 шт.
Iberica Garlic Cloves 100g
1 шт.
Squash
1/2 шт.
Kaiseki Soy Sauce 1l
20 г.
Sesame
10 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно перлову крупу промити та зварити, попередньо замочивши у воді на кілька годин. На сковорідці на оливковій олії обсмажити усі овочі (свіжу селеру, моркву, болгарський перець, цибулю, кабачок) порізані соломкою.
02
В середині смаження додати кілька столових ложок соєвого соуса. В кінці додати натертий часник, змішати з перловкою, трошки потушкувати.
03
Овочі повинні бути не перетушкованними, а скоріше припущеними. Подавати з зеленню та кунжутом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)