
Дикий рис у кокосовому соусі
Дикий рис - неймовірно корисний продукт для людського організму, і саме тому він стає все популярнішим. Його люблять не тільки кулінари, але і дієтологи. У дикого рису вишуканий, трохи солодкуватий смак і неповторний аромат із вираженою горіховою ноткою. З ним можна приготувати велику кількість смачних страв. Дикий рис у кокосовому соусі - одна з них: легка, ароматна, корисна вегетаріанська страва. Її особливість - у вдалому поєднанні дикого рису, імбиру і кокосового молока. В результаті приготування у Вас вийде соковитий і вишуканий гарнір.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pere Wild and Parboiled Rice Mix 800g
1 ст.
Lime
1 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Metro Chef Coconut Milk 1l
400 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Preparation steps
01
Рис промити в холодній воді, всипати в киплячу воду в співвідношенні 1 ст. рису до 2-2,5 ст. води. Варити протягом 40 хвилин на маленькому вогні.
02
Імбир очистити, помідори нарізати. У чаші блендера змішати імбир, помідори, сік лайма і кокосове молоко. Подрібнити.
03
Відварений рис викласти на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії. У сковороду влити кокосовий соус, посолити за смаком, готувати на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)