Закуска з баклажанів по-болгарськи - Image

Закуска з баклажанів по-болгарськи

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Закуска з баклажанів по-болгарськи - чудова закуска і до обіду, і до святкового застілля, а також дуже смачна закуска до шашлику. Особливий смак і запах їй надають часник, петрушка і оцет. Цей рецепт для тих, хто любить гострі страви. Готується дуже легко, приготування не забере у вас багато часу. Для приготування цієї закуски підбирайте тільки синьо-чорні, невеликі, довгасті і злегка недостиглі плоди. Вони містять менше насіння, мають ніжний смак. Якщо під рукою є баклажани - не полінуйтеся і здивуєте своїх близьких.

Ingredients for the recipe

Grilled Eggplant
289.00

Grilled Eggplant

per 1 kg

Ingredients

Grilled Eggplant

600 г.

Runa Vinegar 9% 0.75l

40 мл.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

100 мл.

Garlic

2 шт.

Salt Egypt

за смаком

Parsley 70g

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти сковороду-гриль, змастити трохи рослинною олією, обсмажити, нарізані смужками вздовж, баклажани, з кожного боку, до м'якості.

02

Остудити баклажани, після чого зняти шкірку. Подрібнити, покласти в миску.

03

Додати в миску до баклажанів рослинну олію, розім'яти до стану пюре. Після чого додати дрібно нарізаний часник і петрушку, посолити і додати оцет. Залишити на 15 хвилин, після чого ретельно перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h