Теплий картопляний салат із маслинами та перцями - Image

Теплий картопляний салат із маслинами та перцями

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Теплі салати зазвичай часто прирівнюють до легкого гарніру. Тому що компоненти в них досить ситні. Як, наприклад, у нашому салаті з картоплі і маслин. Адже картопля вже сама по собі ситна. Тому навіть такий салат можна подавати як повноцінну страву. Маслини ж надають певну вишуканість цій страві, роблять картоплю не таким вже сухою і давкою. Ну і звичайно ж перець, солодкий перець, який несе літню свіжість і соковитість у будь-яку пору року. Заправивши все це часником і оцтом, виходить дуже смачний насичений салат. Він сподобається всім вашим гостям. А вже тим більше вашим рідним - якщо таку страву ви робите до сімейної вечері.

Ingredients

Часник

3 зуб.

Оцет

30 мл.

Олія оливкова

40 мл.

Картопля

1,4 кг.

Перець консервований

110 г.

Петрушка

60 г.

Маслини

40 г.

Перець чилі

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Петрушку помити, просушити, подрібнити.

02

Маслини дрібно нарізати. Часник в невеликій мисці змішати з сіллю, оцтом, чилі, перцем, оливковою олією. Дуже добре перемішати. Полити картоплю заправкою, додати солодкий перець, петрушку, маслини. Обережно перемішати салат і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min