
Сирне печиво з інжиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
200 г.
7 Flour 1kg
120 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Dried Figs
250 г.
Litniy Med Honey 750g
40 г.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
1 ст. л.
John Top Lemon Dressing 230ml
20 мл.
Eco Ground Cinnamon
1/2 ч. л.
Preparation steps
01
Для начинки інжир промити і зрізати жорсткі хвостики. Інжир, мед, корицю, цедру і сік лимона відправити у блендер.
02
Для тіста взяти сир, додати цукор. Потроху додати борошно. Замісити тісто.
03
Розділити тісто на 2 частини. Кожну частину розкачати в прямокутник, товщиною 1-2 мм.
04
На розкачане тісто викласти половину начинки, не доходячи до країв 0,5 см.
05
Загорнути в рулет. Обернути рулет в плівку і залишити на 20 хвилин в морозилці. Так само вчинити з іншою частиною тіста.
06
Деко застелити пергаментом.
07
Дістати рулети з морозилки і нарізати кружечками, товщиною 1 см.
08
Викласти на деко. Випікати 25 хвилин при 180°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)