Бісквітний корж - Image

Бісквітний корж

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Як відомо, страва складається з безлічі дрібниць. Щоб навчитися готувати вишукані страви та шедеври, потрібно починати з малого, з основ кулінарії. Тому рецепт бісквітного коржа припадеться на замітку всім молодим хазяєчкам. Він допоможе, якщо ви тільки-тільки вчитеся пекти торти і хочете почати з найпростіших, щоб " набити руку". Найпростіше, що можна зробити - це спекти бісквітний корж і змастити його заварним кремом. Хоча зійде і будь-який інший, і навіть звичайне варення або згущене молоко. У всякому разі, швидкий десерт вам забезпечений. А вже коли ви навчитеся швидко робити бісквітні коржі, тоді і складніші страви будуть вам до снаги.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

300 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

350 г.

Chicken Egg C0 1pc

6 шт.

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

100 мл.

Dr.Oetker for baking starch 1000g

100 г.

Dobryk Baking Powder

15 г.

Preparation steps

01

Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити. Влити молоко. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і крохмалем. Довести тісто до однорідної консистенції.

02

Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати бісквіт близько 25-30 хвилин. Потім дістати, дати трохи охолонути і розрізати на 2-4 кола.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min