
Бісквітний корж
Як відомо, страва складається з безлічі дрібниць. Щоб навчитися готувати вишукані страви та шедеври, потрібно починати з малого, з основ кулінарії. Тому рецепт бісквітного коржа припадеться на замітку всім молодим хазяєчкам. Він допоможе, якщо ви тільки-тільки вчитеся пекти торти і хочете почати з найпростіших, щоб " набити руку". Найпростіше, що можна зробити - це спекти бісквітний корж і змастити його заварним кремом. Хоча зійде і будь-який інший, і навіть звичайне варення або згущене молоко. У всякому разі, швидкий десерт вам забезпечений. А вже коли ви навчитеся швидко робити бісквітні коржі, тоді і складніші страви будуть вам до снаги.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
350 г.
Chicken Egg C0 1pc
6 шт.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
100 г.
Dobryk Baking Powder
15 г.
Preparation steps
01
Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити. Влити молоко. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і крохмалем. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати бісквіт близько 25-30 хвилин. Потім дістати, дати трохи охолонути і розрізати на 2-4 кола.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores