
Салат з манго і курячою печінкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Liver
250 г.
Big Mango, pc
350 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
7 ст. л.
Deroni Dijon Mustard 200g
3 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Vinnytsia Mustard 125g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Салатне листя ретельно промити, висушити. Викласти на тарілку. Манго нарізати на кубики. Додати манго на тарілку до листя, перемішати.
02
Для приготування заправки необхідно збити діжонську гірчицю, поступово додавати до неї оливкову олію. Влити в суміш мед, після додати звичайну гірчицю. Ретельно перемішати до однорідної маси.
03
Курячу печінку обсмажити в олії на сковороді, посолити і поперчити за смаком.
04
Викласти печінку зверху на манго та салатне листя на тарілці, залити заправкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)