Рулет з йогуртово-малиновою начинкою - Image

Рулет з йогуртово-малиновою начинкою

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Час балувати рідних і дивувати нежданих гостей свіжоспеченою домашньою випічкою. Пропонований простий рецепт «на швидку руку» рулетика з йогуртово-малиновою начинкою Вам на допомогу. Божественна гармонія просоченого ніжного бісквіту та соковитої кремової начинки нікого не залишить байдужим. Приготувавши таку ароматну випічку, Ви отримаєте не тільки море задоволення, але й океан користі. І наостанок поради з приготування: йогурт найкраще підійде натуральний, без добавок, оскільки в начинку додається свіжа малинка. Бісквіт необхідно випікати до світло-коричневого кольору: він повинен бути пружним і пористим. Важливо не перетримати його в духовці, інакше корж буде ламатися при скручуванні.

Ingredients

Цукор

60 г.

Яйце куряче

4 шт.

Цукор ванільний

15 г.

Борошно пшеничне

60 г.

Йогурт

250 г.

Желатин

10 г.

Малина

125 г.

Лимон

50 г.

Preparation steps

01

Відокремити білки від жовтків. У невеликій мисці збити білки в стійку піну. Жовтки збити з цукром в пишну масу, додати просіяне борошно. З'єднати обидві маси.

02

Духовку розігріти до 200. Деко застелити пергаментним папером. Вилити тісто на деко, поставити в духовку і випікати близько 10 хвилин.

03

Желатин розчинити в теплій воді. Додати лимонний сік. Потім додати йогурт і трохи цукру. Збити до стану крему.

04

Намазати корж кремом, викласти помиту і просушену малину. Загорнути корж рулетом. Поставити рулет мінімум на 1 годину в холодильник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Рулет з йогуртово-малиновою начинкою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua