Лимонний курд - Image

Лимонний курд

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Курд являє собою заварний лимонний крем густої консистенції з приємною бархатистою текстурою. Має універсальне застосування в кондитерських цілях: його використовують для приготування випічки і десертів. Курт також подають як самостійну страву. Один із способів приготування лимонного крему – водяна баня. Цей метод запобігає появі дрібних грудочок через згортання яєць, які можуть зіпсувати ніжний смак крему. По мірі охолодження курт продовжить густіти. Ці смачні і корисні ласощі користуються великою популярністю в Америці та Англії. Оцініть і Ви приємний цитрусовий аромат і ніжний кисло-солодкий смак. Порада наостанок: використовуйте тільки свіжовичавлений лимонний сік.

Ingredients

Яйце куряче

3 шт.

Лимони

300 г.

Масло вершкове

125 г.

Цукор

250 г.

Preparation steps

01

Лимон помити. Цедру натерти на дрібній тертці. Сік вичавити і процідити. Збити яйця на водяній бані, додати лимонний сік і цедру.

02

Потім додати вершкове масло і цукор. Постійно помішуючи, дати цукру розчиниться. Охолодити крем.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Лимонний курд – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua