
Гарнір "груша" з картоплі
Якщо ви любите цікаві експерименти в кулінарії, але при цьому з тих чи інших причин не можете купити щось рідкісне і незвичайне (різні гурманні примочки), тоді слід надавати незвичайну форму при подачі звичайним стравам. У нашому рецепті використовується звичайна картопля. І, здавалося б, що такого можна з нею зробити, щоб це вийшло захоплююче і красиво. Вихід є! Це гарнір у формі груші. Так, саме груші. Завдяки сухарям і випіканню страви в духовці вона вийде хрусткою і просто чудовою. Так що будьте сміливішими, спробуйте приготувати гарнір "груша" з картоплі. Ваші рідні це оцінять і будуть приємно вражені вашій фантазії.
Ingredients
Картопля (велика)
4 шт.
Панірувальні сухарі
160 г
"Хвостики" від яблук або груш
4 шт.
Базилік
20 г
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Масло вершкове
20 г
Preparation steps
01
Відварити картоплю, зробити з неї пюре, додати масло, посолити, поперчити і дати охолонути.
02
Візьміть 4 кулі пюре, обваляйте в сухарях і надайте руками форму груші.
03
Випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.
04
Перед подачею прикрасити хвостиком, і листком базиліка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores