
Бульйон з курки з вермішеллю
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
3 л.
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
500 г.
Onion
1-2 шт.
Carrots
1-2 шт.
Packed Potatoes
3-5 шт.
Pantanella Filini Pasta 500g
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Dill 70g
20 г.
Parsley 70g
20 г.
Preparation steps
01
Курку вимити й нарізати шматочками.
02
Моркву з цибулиною очистити, всі продукти помістити в каструлю і заповнити водою. Піну знімати і після закипання води вогонь зменшити.
03
Бульйон посолити і на слабенькому вогні варити хвилин 40-50.
04
Потім із звареного бульйону дістати шматочки курки з морквою і цибулею. Куряче м'ясо поділити на шматочки невеликого розміру і знову покласти в бульйон.
05
Картоплю ретельно помити, почистити і порізати кубиками або смужками, покласти в бульйон, довести до кипіння і варити хвилин 10-15.
06
Ріпчасту цибулю нарізати дрібно. На великій тертці натерти морквину.
07
Овочі спасерувати на сковороді в рослинній олії і покласти в суп. Після них в суп покласти вермішель і варити хвилин 5-7 до готовності, поперчити і посолити.
08
Посипати петрушкою з кропом і якийсь час настоювати під кришкою перед вживанням.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)