
Буряково-шоколадний торт
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
80 г.
Beetroot
250 г.
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
200 г.
Homemade Butter
200 г.
Aro Powdered Sugar 250g
100 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
25 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
1 шт.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
5 мл.
Salt Egypt
3 г.
Red Currant
100 г.
Preparation steps
01
Буряк відварити, охолодити. Шоколад розламати, розтопити на водяній бані. Буряк дрібно натерти, з'єднати з шоколадом, збити в блендері до однорідної маси. Розм'якшене вершкове масло збити з цукровою пудрою до пишності.
02
Відокремити білки від жовтків. Частину з жовтками збити з коричневим цукром до пишної піни. Бурякову масу змішати зі збитим маслом, перемішати. Додати жовтки, ваніль, все обережно збити. Додати просіяне борошно з розпушувачем та какао. Замісити. Обережно ввести білки шляхом складання, знизу вгору.
03
Тісто викласти у змащену форму, зверху насипати смородину, трохи прдавити її. Випікати в розігрітій до 180°С духовці. Охолодити, присипати цукровою пудрою, прикрасити гілочками червоної смородини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores













 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)