
Пиріг з гарбузом і сиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г
Homemade Butter
120 г
Peeled Pumpkin Seeds
50 г
Salt Egypt
3 г
Hokkaido Pumpkin
300 г
Bons Mayennais Brie Cheese 50%
50 г
Auchan Emmental Cheese 400g
50 г
Mozzarella Cheese Lel 45%
50 г
Svet Cheese Feta Cheese 45%
50 г
Preparation steps
01
Подрібнити гарбузове насіння. Просіяти в миску борошно, туди ж покласти насіння і трохи солі. У цю суміш додати 100 грам вершкового масла і замісити тісто.
02
Тісто скачати в кулю і закрити харчовою плівкою. Поставити його в холодильник мінімум на 30 хвилин. Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння.
03
Гарбуз нарізати великими кубиками. Деко застелити пергаментним папером. Дістати тісто і розкачати його в пласт товщиною 2-4 мм. Укласти його на деко (або у форму) і проколоти в декількох місцях виделкою.
04
Духовку розігріти до 200°C градусів. Вершкове масло (20 г.) розм'якшити. Розкласти на тісті в один шар гарбуз, пензликом змастити його м'яким вершковим маслом і поставити в духовку. Випікати близько 20-25 хвилин до м'якості.
05
Сир, крім моцарелли, натерти на крупній тертці. Моцареллу нарізати скибочками. Дістати з духовки пиріг, викласти сири на гарбуз і поставити назад в духовку на 10 хвилин, щоб сири розплавилися.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)