
Суп зі шпинату
Всі знають і пробували зелений борщ. Для потрібного кольору в нього додають спеціально листя зелені. Існує також і рецепт зеленого супу. Він буквально переповнений корисними інгредієнтами. Приміром, головний інгредієнт - шпинат. По-перше, завдяки саме йому суп має такий досить яскравий зелений колір. Але на цьому його функції не закінчуються. Шпинат містить в собі майже всі відомі вітаміни, а також багатий мінеральними солями. Він добре впливає на гемоглобін завдяки тому, що в ньому багато заліза. Крім того, він дуже добре засвоюється організмом. Курячий бульйон робить суп досить дієтичним (а також всі інші інгредієнти). Тому такий корисний і легкий для засвоювання суп ви зобов'язані спробувати зробити.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Chicken Broth 500ml
700 мл.
Spinach Bunch100g
400 г.
Onion
2 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
Auchan Quail Eggs 20pcs
10 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
за смаком
Preparation steps
01
Нарізану цибулю обсмажити протягом 5 хвилин на вершковому маслі.
02
У курячий бульйон додати нарізану великими шматками картоплю, потім цибулю і шпинат.
03
Коли овочі будуть практично готовими, додати лимонний сік. Суп посолити і поперчити за смаком. Подрібнити масу в блендері і знову поставити прокипіти.
04
Розлити суп по тарілках. У кожну додати по вареному перепелиному яйцю і ложці сметани.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)