
Расгула
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
800 мл
Akvulya Still Water 2l
600 мл
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г
Lemon
100 г
Eco Cardamom 6g
10 г
Preparation steps
01
Доведіть молоко в каструлі до кипіння. Змішайте лимонний сік (2 столові ложки) з 4 столовими ложками води і додайте його поступово в кипляче молоко.
02
Молоко починає тверднути і відокремлюватися від води. Продовжуйте варити протягом хвилини або двох. Потім вимкніть вогонь і зцідіть через марлю або тонку бавовняну тканину. Сир, що залишився, називається панір.
03
Ополосніть холодною водою щоб змити лимонний аромат і тепер відіжміть стільки води, скільки ви можете. Щоб перевірити готовність паніру, візьміть невеликий шматочок на долоню і спробуйте зробити м'яку кульку з нього.
04
Розділіть панір на рівномірні частини і зробіть з них невеликі кульки. Вони збільшуються в об'ємі при кулінарній обробці.
05
Покладіть воду і цукор у каструлю і доведіть до кипіння, потім додайте кульки паніру. Переконайтеся, що є достатньо місця для кульок, адже панір буде сильно розширюватися. Закрийте кришкою і варіть 8 хвилин. Потім вимкніть вогонь, відкрийте кришку і додайте кардамон.
06
Поставте в холодильник на 1 годину. Подавайте охолодженими, можна з сиропом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)