
Торт з попкорном
Торт із попкорном - смачний, дуже цікавий і незвичний торт. Для подрібнення арахісу не користуйтеся блендером, так як для цього рецепта потрібна не мука, а саме шматочки. Тому арахіс крупно порубіть. Врахуйте, що попкорн-суміш, залита арахісною карамеллю, застигає дуже швидко, тому потрібно, не зволікаючи, викласти її в попередньо застелені фольгою і змащені олією форми. Не ігноруйте дрібні деталі рецепта. Наприклад, якщо Ви не змажете фольгу олією, віддерти її буде дуже важко. Не забудьте щільно утрамбувати суміш лопаткою. Збірка торта традиційна: кожен корж (а їх два) змащується приготованим кремом. Прикраса готового торта - можливість проявити свою фантазію.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Salted Popcorn 100g
9 ст.
Fried Peanuts
1 ст.
Delser Crackers 500g
1,5 ст.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
200 г.
Loft Mojito Syrup 250ml
250 мл.
Snickers Creamy Peanut Butter Ice Cream 39g
1,5 ст.
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч. л.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
150 г.
Ecomil Organic Almond Milk with Agave Syrup 1l
1,5 ст. л.
Aromiks Cocoa Powder 100g
3 ст. л.
Preparation steps
01
Підготувати інгредієнти для коржів. Спочатку взяти арахіс. Подрібнити на великі шматочки. З крекерів утворити крихту (вийде 1,5 склянки).
02
Висипати арахіс і крихту з крекерів в миску. Перемішати. Додати до них попкорн. Відкласти ненадовго у сторону.
03
Зайнятися карамеллю. Приготувати сироп: уварити цукор з водою в співвідношенні 2:1. Повинна вийти склянка сиропу. Коли сироп почне закипати - зняти з вогню. Потім додати арахісове масло (3/4 ст.) і ванільний екстракт. Добре перемішати і відразу ж влити в попкорн.
04
Заздалегідь підготувати форми для запікання: застелити їх фольгою і густо змастити маслом. Суміш зняту з вогню, миттєво залити в підготовлені форми і поставити остигати при кімнатній температурі.
05
Зробити крем. Взяти маргарин, цукрову пудру, арахісове масло, какао-порошок, ванільний екстракт і мигдалеве молоко. Усі вищеперелічені інгредієнти збити. Крем відкласти і перейти до складання торта.
06
Застиглі коржі звільнити від фольги. Викласти на блюдо, формуючи торт: змастити кремом корж, зверху покласти другий, також просочити арахісовим кремом, не забуваючи про бокові частини. Прикрасити на свій смак.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores