
Торт "Баунті"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
450 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
280 г
7 Flour 1kg
200 г
Dobryk Baking Powder
1,5 ч.л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
580 мл
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
3 ст.л.
Pripravka Vanilla 2g
на кінчику ножа
Packaged Semolina
6 ст.л.
Coconut Flakes
200 г
Preparation steps
01
Для приготування коржів. Духовку розігріти до 180°C.
02
Вершкове масло (250 г.) нарізати на шматочки і залишити при кімнатній температурі для розм'якшення.
03
З'єднати масло і 2/3 склянки цукру, збити.
04
По одному додати яйця, продовжуючи збивати суміш.
05
Додати 4 ст.л. молока і ванілін, збити.
06
До отриманої суміші просіяти борошно, какао і розпушувач. Збити все до однорідної маси.
07
Форму змастити вершковим маслом, влити отримане тісто і випікати в розігрітій духовці приблизно 30-40 хвилин. Готовність перевіряти дерев'яною паличкою.
08
Отриманий корж остудити і розрізати вздовж на дві частини.
09
Для крему в каструльку влити 500 мл молока, додати решту вершкового масла і манну крупу. Поставити каструльку на середній вогонь і, часто помішуючи масу вінчиком, довемти її до кипіння. Проварити до загустіння.
10
Зняти каструльку з вогню, ввести в масу цукор і кокосову стружку, все добре перемішати.
11
Складання торта. У роз'ємну форму викласти перший корж. Зверху нанести кокосову начинку, добре розрівняти її. Зверху накрити торт другим коржем. За бажанням можна також полити торт розтопленим шоколадом, посипати цукровою пудрою або кокосовою стружкою. Тримати торт в холодильнику ніч, після чого він готовий для подачі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)