
Цукіні, тушковані з м'ятою
Цукіні – найпоширеніший різновид кабачка родом із Європи з тонкою і м'якою смугастою шкірочкою темно-зеленого кольору. Цей овоч має більш делікатний смак, ніж його мексиканський родич. У зв'язку з цим цукіні досить широко використовується в кулінарії. Їх смажать, тушкують, запікають у духовці, фарширують всілякими начинками. Молоді плоди з ніжною м'якоттю маринують і навіть додають в сирому вигляді в овочеві салати. Рекомендуємо спробувати цукіні, тушковані з м'ятою – страва для тих, хто любить експерименти і шукає нові смакові відчуття. Легка, свіжа, ароматна – те, що потрібно в спекотний літній день під стаканчик освіжаючого лимонаду. Цей оригінальний салатик гідно оцінить будь-який гурман.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zucchini
800 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Mint 50g
40 г.
Spice Pepper Mix
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Цукіні помити, очистити і нарізати шматочками або кубиками. М'яту помити, просушити і подрібнити.
02
На сковороді розігріти оливкову олію. Додати цукіні і обсмажити протягом 5-7 хвилин.
03
Додати в сковороду трохи води, м'яту і спеції. Тушкувати цукіні близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores