
Салат із запеченою сьомгою та овочами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lightly Salted Salmon Fillet
300 г.
Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml
250 г.
Pickled Cucumbers
150 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
4 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
4 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л.
Garlic
3 зубчики
Sesame
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Сьомгу розморозити і покласти у форму для випікання.
02
За смаком посолити і поперчити і поставити в духовку, розігріту до 180°С. Випікати протягом 15-20 хвилин.
03
Потім філе остудити і розібрати на невеликі шматочки.
04
Помідори порізати на 4 частини. Огірок нарізати невеликими шматочками.
05
Зробити заправку. Змішати рослинну олію, соєвий соус, лимонний сік і кунжут.
06
Часник очистити від лушпиння і продавити через прес. Потім додати його в заправку. Також посолити і поперчити трохи і все добре перемішати.
07
Листя салату порвати руками на невеликі шматки.
08
У мисці змішати листя салату, рибу, помідори і огірки, все добре перемішати. Потім додати в салат заправку і ще раз перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)