
Салат з печінкою тріски
З печінкою тріски можна приготувати величезну різноманітність страв, проте найпопулярнішими вважаються салати. Вони можуть бути простими і більш складними, приготованими з безлічі інгредієнтів, як в запропонованому рецепті. Перед додаванням печінки тріски в салат, щоб видалити з неї надлишок жиру, кожен шматочок обсушують на паперовій серветці. Моркву для цього салату використовують як у вареному, так і в свіжому вигляді. Огірки краще брати мариновані. Завдяки чудовим смаковим властивостям печінки тріски будь-який салат з неї можна сміливо подавати на святковий стіл.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Banga Cod Liver 121g
250 г.
Packed Potatoes
400 г.
Carrots
200 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
4 шт.
Aro Pickled cucumbers 3l
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Preparation steps
01
Відварити картоплю і моркву до готовності.
02
Картоплю нарізати кубиками.
03
Моркву почистити і натерти на середній тертці.
04
Яйця відварити і натерти на середній тертці.
05
Огірки нарізати кубиками.
06
З печінки тріски злити олію, печінку розім'яти виделкою.
07
Все перемішати. Посолити. Заправити майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)