
Пивний чилі
«Чилі» - це страва мексиканської та техаської кухні, яке в буквальному розумінні означає «чилі з м'ясом». Основними інгредієнтами цієї страви є м'ясо, перець «чилі» (халапеньйо) і темне пиво. Існує велика кількість варіантів даного рецепта, так як кожен кухар готує чилі на свій лад, експериментуючи зі спеціями. Після того, як чилі готово, зніміть його з вогню, розкладіть по порційних чашам і подавайте з гарніром за смаком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
1,5 кг.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Garlic
4 часточки
Fimtad Jalapeno Hot Pepper 340g
3 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Eco Roman Cumin 15g
1 ст. л.
Auchan Oregano 20g
1 ст. л.
Fine Life Ground Red Chili Pepper 20g
4 ст. л.
Sliced Red Paprika
1 ст. л.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
1 ст. л.
Chouffe Dark Beer 8% 0.33l
500 мл.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
400 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
4 ст. л.
Aro Canned Beans in Brine 400g
425 г.
KhMZ Sour Cream 20%
за смаком
Grana Padano 32% cheese
за смаком
Preparation steps
01
На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити до коричневого кольору яловичину кубиками.
02
Потім обсмажити цибулю, часник і гострий перець халапеньо 3 хв.
03
Перекласти в жаровню, повернути яловичину, додати, кмин, орегано, паприку, чебрець, перемішати. Готувати 3 хв. Додати пиво, перемішати, готувати 1 хв. Додати томати, томатну пасту.
04
Додати солодкий перець, закрити кришкою і тушкувати 2 години.
05
Додати квасолю з банки, промиту під водою і тушкувати ще 1 годину.
06
Подавати зі сметаною і сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores