
Пиріг із камамбером
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough
150 г.
Cantorel Camembert Geant Cheese 60%
5 ст. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
5 ст. л.
Auchan Powdered Sugar 200g
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Spice Ground Ginger
за смаком
Eco Turmeric 20g
3 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C. Розкачати тісто для круглої форми. Викласти тісто у форму, зверху лист пергаменту, зверху будь-яку крупу, розрівняти її по всій поверхні форми. Випікати в духовці протягом 10-15 хвилин, після, прибрати папір із крупою, остудити.
02
Розтопити сир на водяній бані, додати до сиру вершки, перемішати, попередньо збити яйця і додати їх до суміші сиру та вершків, додати також цукрову пудру, імбир і куркуму. Ретельно перемішати суміш, викласти зверху на тісто.
03
Зменшити температуру духовки до 190°C, випікати пиріг протягом 30 хвилин, пиріг має покритися коричневою скоринкою. Подавати гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)