Овочевий суп-смузі з бринзою - Image

Овочевий суп-смузі з бринзою

Number of servings: 3Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Смузі - це густий напій, у складі якого можна відшукати фрукти і ягоди. Але буває смузі і овочевий. Як варіант, пропонуємо вам приготувати останній варіант. Популярною страва вважається у літній час, коли величезна кількість ягід і овочів переповнюють прилавки магазинів. Інгредієнти, які використовуються у цьому рецепті можна відшукати і холодною осінню, і у весняний час. Одним словом, радуйте себе і балуйте круглий рік смачними овочевими коктейлями. Навіть ті, хто не дотримується дієт, оцінять супчик належним чином. Така собі альтернатива сніданкам із каші. Шукаємо на кухні блендер, і активно балуємо сім'ю смачним і корисним сніданком. Відірватися буде неможливо!

Ingredients for the recipe

Pink Tomato in Packing
89.10 - 113.40

Pink Tomato in Packing

per 1 kg

Ingredients

Pink Tomato in Packing

5 шт.

Avocado 500g

1 шт.

Kiliya Balkan Brynza 45%

100 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Pickled Cucumbers

5 шт.

Kappa Sweet Pepper

1 шт.

Auchan Oregano 20g

1 ч. л.

Parsley 70g

пучок

Salt Egypt

за смаком

Oscar Refined Olive Oil with Added Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Preparation steps

01

Насамперед підготувати помідори. Їх слід очистити і розрізати навпіл.

02

Очистити зелені овочі: очистити авокадо і огірок від шкірки, у перці видалити серцевину з насінням. Нарізати невеликими шматочками.

03

У блендері подрібнити червоні овочі, тобто помідори. Посолити, поперчити і додати оливкову олію. Узяти ще одну посудину. У ній подрібнити в пюре зелені овочі. Додати нашатковану петрушку, сіль і 1 ст. л. олії.

04

Насипати в миску орегано. Обваляти в спеціях шматочки нарізаної бринзи.

05

Підготувати глибокі тарілки, розлити в них суп: спочатку червону суміш, потім зелену. Викласти шматочки бринзи. Готово!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min