
Лимонні креветки
М'ясо цього представника ракоподібних у багатьох країнах світу вважається справжнім делікатесом. Креветки - неймовірно корисний продукт. Концентрація корисних мікроелементів в креветках вражає. Вона в 50 разів більше, ніж у м'ясі. У продажу можна знайти креветки в різному вигляді: охолоджені, заморожені, готові, консервовані. Найбільш корисними вважаються свіжозаморожені креветки. Найчастіше в магазинах можна зустріти заморожені варені креветки. Рецепт "Лимонні креветки" вимагатиме від Вас мінімум часу і зусиль. Креветки запікаються в духовці під оригінальним соусом, інгредієнтами якого є вершкове масло, лимонний сік, часник і зелень: базилік і розмарин.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Delfin Frozen Peeled Shrimp 200g
400 г.
Homemade Butter
400 г.
Garlic
4 шт.
Basil in Pot
25 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
50 мл.
Rosemary
25 г.
Preparation steps
01
Викласти на деко заморожені неочищені креветки.
02
У блендер додати масло, часник, зелень - базилік, розмарин, влити лимонний сік, перемішати.
03
На кожну креветку на деко викласти трохи суміші з чаші блендера.
04
Запікати креветки протягом 30 хвилин в розігрітій духовці до температури 160°C. При подачі викласти креветки на тарілку, полити зверху соусом із деко.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)