
Курячі рулетики з гірчичним соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sterzing Vipiteno Natural Low-fat Yogurt 400g
215 мл.
Deroni Dijon Mustard 200g
2 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
2 ст. л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Basil in Pot
2 ст. л.
Chicken Breast
4 шт.
Salt Egypt
за смаком
Bread Crumbs
200 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
100 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Для приготування соусу, необхідно в чашу блендера вилити половину йогурту, 1 ст. л. гірчиці, нарізану зелену цибулю, подрібнити до однорідної маси. Соус повинен нагрітися до кімнатної температури.
02
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити фольгою, фольгу змастити маслом. Курку необхідно очистити від кісток і шкіри.
03
Викласти 0,5 ст.л. базиліка на курячу грудку, посолити і поперчити, згорнути грудку в рулет. Так само вчинити з рештою м'яса і базиліком.
04
Змішати в мисці йогурт, що залишився і гірчицю, в іншій мисці змішати сухарі і пармезан. Вимочити грудки в йогурті, після - в сухарях.
05
Викласти грудки на фольгу, змастити маслом. Випікати протягом 30 хвилин до золотистої скоринки. При подачі полити соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)