
Фруктово-капустяний салат
Любите смачно харчуватися, але не бажаєте псувати фігуру? Вихід є: корисна їжа може бути смачною і вишуканою. Як, наприклад, фруктово-капустяний салат. Стиглі фрукти, кисло-солодкий цитрус, овочі і оригінальна заправка подарують Вам неповторні хвилини задоволення, при цьому не залишать зайвих сантиметрів на талії. Не бійтеся експериментів: білокачанну капусту можна замінити червонокачанною або пекінською, замість апельсинових дольок покласти грейпфрут, а волоські горішки (або мигдаль, фундук, кешью) і родзинки стануть прекрасною альтернативою соняшниковому насінню. Особливість салатику – в його пікантному соусі. Тягучий мед і лимонний сік надають приємну солодкість і свіжість. Приємного Вам апетиту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Peeled Sunflower Seeds
30 г.
White Cabbage
200 г.
Grape
200 г.
Orange
200 г.
Litniy Med Honey 750g
20 г.
Johnprince Apple 70+
140 г.
Lemon
30 г.
Preparation steps
01
Капусту помити і нашаткувати. Виноград помити і розрізати на половинки.
02
Апельсин очистити, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок.
03
Яблуко помити, нарізати кубиками. Вичавити з лимона сік і змішати з медом.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores