Риба запечена в духовці - Image

Риба запечена в духовці

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Здавалося б, запекти рибу в духовці - що може бути простіше? Але з іншого боку риба - це дуже корисний продукт. По-перше, риба не калорійна. А значить їсти її можна в будь-який час, навіть на вечерю. По-друге, в рибі багато фосфору і білка. Це вже корисний аспект цієї страви. Подавати рибу можна з будь-яким гарніром, навіть зі звичайною картоплею. Що може бути краще, ніж смачна і корисна риба, запечена в духовці, для сімейної вечері? Готується вона досить швидко, а з'їдається ще швидше. Адже вона легка і соковита.

Ingredients for the recipe

Baked Fish Fillet under Cheese
699.00

Baked Fish Fillet under Cheese

per 1 kg

Ingredients

Baked Fish Fillet under Cheese

500 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

150 мл.

Sto Pudiv Corn Flour 500g

200 г.

Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg

з 3 яєць

Eko Seasoning for Cheesecakes and Casserole 20g

за смаком

Preparation steps

01

В окремій ємності змішати білки і молоко.

02

В іншу насипати кукурудзяне борошно.

03

Розігріти духовку до температури 200°C градусів, підготувати деко з антипригарним покриттям, на яке треба налити декілька ложок води.

04

Вимочити шматочки філе в молочній суміші і обваляти в кукурудзяному борошні перед укладанням на деко.

05

Запікати 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h