Кукурудзяний суп - Image

Кукурудзяний суп

1

Number of servings: 3Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Звичайно ж приготування супу з нашої цариці полів кукурудзи, приємно здивує вас та змушуватиме вас готувати цю страву знову і знову. Адже вже давно вона царствує і на кухнях багатьох господинь. Це і не дивно, тому що букет смакових властивостей цього овоча, дійсно вражає та дивує нас. Але не слід забувати і про корисність даного супчика з використанням солоденької кукурузки, ця злакова є корисною до споживання в будь-якому віці. Не дивним є і поєднання її з курячим бульйоном, що слугує смачною основою для різноманітних страв. Використання зелені вдало підкреслить різнобарвність та яскравість даної страви. Тому, якщо вам захотілося чогось гаряченького та легкого в засвоєнні, не майте сумніву щодо приготування цього колоритного кукурудзяного супу.

Ingredients

Свіжа кукурудза

4 шт.

Цибуля

1 шт.

Курячий бульйон

600 мл

Вершки

150 мл

Оливкова олія

60 мл

Зелень

40 г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Кукурудзу відварити близько 20-30 хвилин.

02

Лук очистити, дрібно порізати.

03

Розігріти в сковороді 1 ст. л. оливкової олії і злегка обсмажити цибулю.

04

З кукурудзяних качанів зрізати зерна і додати до цибулі. Влити гарячий бульйон і варити 7 хвилин.

05

Влити вершки і подрібнити до стану пюре занурювальним блендером.

06

Посолити і поперчити за смаком.

07

Приготувати олію з травами. Для цього зелень дрібно порізати і змішати в маленькій мисці з 3 ст. л. оливкової олії.

08

При подачі полити суп олією із зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кукурудзяний суп – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua