Чеський пивний суп - Image

Чеський пивний суп

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чим славиться Чехія? Ну звичайно ж якісним пивом. Всім любителям цього популярного напою пропонуємо приготувати традиційну першу страву чеської кухні – пивний суп. Виявляється, пиво можна не тільки пити, але і їсти. Як Ви вже, напевно, зрозуміли, пиво використовується в якості рідкої основи супу нарівні з бульйоном. Цікаве поєднання смаків і дивовижна рецептура. Такий супчик дуже поживний, ситний і, як не дивно, корисний, адже недарма чеські лікарі прописували хворим обов'язково включити в свій раціон саме пивний суп. І наостанок маленький секрет: проваріть суп більше півгодини, і пивна гіркота зникне, а алкоголь випарується.

Ingredients for the recipe

Zlaty Bazant Light Beer 0.5l
49.00

Zlaty Bazant Light Beer 0.5l

500 ml

Ingredients

Zlaty Bazant Light Beer 0.5l

400 мл.

Food Studio Beef Broth 500ml

400 мл.

KhMZ Sour Cream 20%

200 мл.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

4 шт.

Homemade Butter

1 ст. л.

Riga Bread Britain Rusks 100g

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Parsley 70g

за смаком

Preparation steps

01

Налити в каструлю яловичий бульйон і пиво. Поставити її на вогонь і довести до кипіння.

02

Яєчні жовтки відокремити від білків. Змішати в однорідну масу сметану, вершкове масло і яєчні жовтки. Після чого додати цю суміш у каструлю з бульйоном і пивом.

03

Петрушку промити і дрібно порізати.

04

Коли суп закипить, посолити і поперчити за смаком.

05

Подавати суп, заливши ним сухарики в тарілці і прикрасивши петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 min