
Бісквітний торт з ягодами
Бісквітний торт з ягодами - це дуже смачний і легкий десерт, який сподобається всім. Коли десерт радує око яскравими кольорами і одним виглядом своїм піднімає настрій, нагадуючи про літо, тоді десерт заслуговує уваги. Переваги такого торта в тому, що начинка може бути найрізноманітнішою - можна експериментувати як з горішками (це можуть бути і волоські горіхи, і будь-які інші, які вам подобаються), так і з ягодами. Тут вже можна розгулятися! Куштуйте щось нове - не обов'язково строго слідувати інструкцією. І радуйте своїми маленькими шедеврами близьких.
Ingredients
Сметана
250г
Яйця
4шт
Цукор
120г
Борошно
120г
Цукрова пудра
50г
Ванільній цукор
15г
Ягоди (полуниця, малина, ожина, чорниця)
400г
Рублений мигдаль
50г
Preparation steps
01
Для приготування тіста потрібні яйця, цукор і борошно. Для начинки - все інше, а також форма близько 20 см. Збити жовтки з половиною цукру в густу світлу масу.
02
Збити білки до щільної піни, додати цукор, і збивати до густоти і блиску.
03
Змішати жовтки і білки, всипати борошно і перемішати. Викласти тісто у форму, змащену маслом і посипану борошном, випікати 25 хвилин при 200°C.
04
Вийняти бісквіт з форми і дати постояти ніч для зміцнення структури. З бісквіта зрізати верхню скоринку і вибрати м'якуш, щоб вийшов кошик.
05
Жменю крихт підсмажити на сковороді разом з горіхами і охолодити. Сметану змішати з пудрою і ваніллю, додати ягоди (частину відкласти для прикраси) і половину крихт.
06
Викласти суміш у корзинку з бісквіту, посипати зверху підсмаженими крихтами і горіхами і прикрасити ягодами. Дати постояти в холодильнику декілька годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores