Яловичина з сиром - Image

Яловичина з сиром

Number of servings: 4Cooking time: 3 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Приготування мяса – це ціле мистецтво, а коли головним компонентом є яловичина, то це взагалі верх кулінарних шедеврів. Така страва стане прикрасою будь-якого святкового столу. Яловичина, як основний компонент страви, містить добре засвоюванні білки, що прекрасно розчиняються організмом, тому це м'ясо повинне бути присутнє в раціоні кожної людини. Крім того, яловичина містить багато макро та мікроелементів, вони необхідні людині, бо зміцнюють її здоров'я. Вдалим доповненням до цього корисного продукту є не менш смачний запашний сирок та мариновані перчики в курячому бульйоні. Духмяні спеції наповнять ароматом нашу страву і ви зможете отримати максимум користі та поживної цінності від справжнього кулінарного шедевру.

Ingredients for the recipe

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
137.70

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

200 g

Ingredients

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

2 ст. л.

Beef Stew

1,3 кг.

Rio Hot Marinated Pepper 390g

1 банка

Food Studio Beef Broth 500ml

4 чашки

Garlic

5 зубчиків

Eco Roman Cumin 15g

1 ст. л.

Red Pepper

2 ч. л.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Packaged Green Peppers

1 шт.

Green Chili Pepper

3 шт.

Sto Pudiv Corn Flour 500g

4 чашки

Food Studio Chicken Broth 500ml

6 чашек

Akvulya Still Water 2l

3 стакани

Mlekpol Mozzarella Grated Cheese 150g

2 стакана

Wheat Groats

200 г.

Preparation steps

01

Для того, щоб приготувати м'ясо, розігріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на сильному вогні. Додати м'ясо і тушкувати до золотистої скоринки протягом 1 хвилини, потім додати перець, м'ясний бульйон, часник, кмин і мелений червоний перець. Перемішати, потім довести до кипіння.

02

Зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і тушкувати протягом 2,5 -3 годин, або поки м'ясо не стане пухким. При необхідності можна додавати м'ясний бульйон.

03

Тепер приготувати кашу. Для цього розігріти 1 столову ложку олії і додати нарізану кубиками цибулю, болгарський перець, перець чилі і смажити протягом п'яти хвилин або близько того. Закинути туди крупу, потім залити курячим (або яловичим) бульйоном і водою.

04

Перемішати, потім довести до кипіння. Тепер зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і варити протягом 1 години, періодично помішуючи. Зняти з вогню і перемішати з тертим сиром.

05

Подавати кашу з яловичиною зверху. Для краси яловичину з сиром можна посипати зеленою цибулею або петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min