
Яловичина з сиром
Приготування мяса – це ціле мистецтво, а коли головним компонентом є яловичина, то це взагалі верх кулінарних шедеврів. Така страва стане прикрасою будь-якого святкового столу. Яловичина, як основний компонент страви, містить добре засвоюванні білки, що прекрасно розчиняються організмом, тому це м'ясо повинне бути присутнє в раціоні кожної людини. Крім того, яловичина містить багато макро та мікроелементів, вони необхідні людині, бо зміцнюють її здоров'я. Вдалим доповненням до цього корисного продукту є не менш смачний запашний сирок та мариновані перчики в курячому бульйоні. Духмяні спеції наповнять ароматом нашу страву і ви зможете отримати максимум користі та поживної цінності від справжнього кулінарного шедевру.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
2 ст. л.
Beef Stew
1,3 кг.
Rio Hot Marinated Pepper 390g
1 банка
Food Studio Beef Broth 500ml
4 чашки
Garlic
5 зубчиків
Eco Roman Cumin 15g
1 ст. л.
Red Pepper
2 ч. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Green Chili Pepper
3 шт.
Sto Pudiv Corn Flour 500g
4 чашки
Food Studio Chicken Broth 500ml
6 чашек
Akvulya Still Water 2l
3 стакани
Mlekpol Mozzarella Grated Cheese 150g
2 стакана
Wheat Groats
200 г.
Preparation steps
01
Для того, щоб приготувати м'ясо, розігріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на сильному вогні. Додати м'ясо і тушкувати до золотистої скоринки протягом 1 хвилини, потім додати перець, м'ясний бульйон, часник, кмин і мелений червоний перець. Перемішати, потім довести до кипіння.
02
Зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і тушкувати протягом 2,5 -3 годин, або поки м'ясо не стане пухким. При необхідності можна додавати м'ясний бульйон.
03
Тепер приготувати кашу. Для цього розігріти 1 столову ложку олії і додати нарізану кубиками цибулю, болгарський перець, перець чилі і смажити протягом п'яти хвилин або близько того. Закинути туди крупу, потім залити курячим (або яловичим) бульйоном і водою.
04
Перемішати, потім довести до кипіння. Тепер зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і варити протягом 1 години, періодично помішуючи. Зняти з вогню і перемішати з тертим сиром.
05
Подавати кашу з яловичиною зверху. Для краси яловичину з сиром можна посипати зеленою цибулею або петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores