
Запечений тофу з червоним перцем і розмарином
«М'ясо без кісток». Улюблений продукт вегетаріанців і людей, що вічно худнуть. Так кажуть про тофу – низькокалорійний, дієтичний продукт з соєвих бобів, що має гранично високий вміст білка. Нейтральний смак дозволяє універсально використовувати тофу в кулінарії. Цей соєвий сир вважається одним з найпопулярніших делікатесів азіатської кухні. Пружна текстура тофу легко вбирає смаки і запахи продуктів, з якими його готують. У пропонованому рецепті сир насичується ароматними оліями і спеціями, набуваючи пряний, злегка гостро-гіркуватий і солонуватий смак з приємними нотками хвої і цитруса. При бажанні можете присипати готовий тофу кунжутним насінням і чорним меленим перцем.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Agropod Tofu
700 г.
Chong Soy Sauce 1l
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ч. л.
Auchan Sesame Oil 240ml
2 ч. л.
Rosemary, pc
за смаком
Mria Grounded Red Pepper 20g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 220°С. Порізати тофу кубиками середньої величини.
02
Змішати 2 види олії, соєвий соус, розмарин, сіль і червоний перець. Додати тофу і добре перемішати.
03
Застелити деко папером для випічки і розкласти шматочки тофу на невеликі відстані один від одного.
04
Запікати 15 хвилин, вийняти з духовки, перевернути і ще хвилин на 10 відправити в духовку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)