Ледачі відбивні - Image

Ледачі відбивні

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

До сьогоднішного дня до нас дійшла одна з версій виникнення відбивних. Вважається, що уперше м'ясну страву придумали американські ковбої. Вони накладали м'ясо під сідло, щоб те відбилося, а потім смажили. Проте, звання кулінарних винахідників відбивних належить французам. Для їх готування, як і раніше, використовують ніжне м'ясо, наприклад, куряче філе. У ньому міститься білок, вітаміни і амінокислоти необхідні для організму. Напевно, не лише за корисні властивості запала в душу відбивна, а скоріш за соковитість і незвичайний смак. Йти в ресторан, не обов'язково, щоб поласувати м'ясною стравою, приготувати її можна удома - це просто. Котлетки обов'язково западуть в душу вашим домочадцям, можете не сумніватися.

Ingredients for the recipe

Chicken Fillet
204.90 - 293.00

Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chicken Fillet

500 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

Onion

2 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

2 ст. л.

7 Flour 1kg

2 ст. л.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

5 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Філе курки нарізати пластинами. Потім дуже дрібно порубати. Висипати в миску.

02

Цибулю очистити. Порубати і всипати до м'яса. Вбити яйця і змішати курячий фарш. Додати просіяне борошно, майонез, перець і сіль.

03

Розігріти олію в сковороді і ложкою викласти в неї курячий фарш. Обсмажити з обох боків.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min

Ледачі відбивні – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua