Яблучний мармелад - Image

Яблучний мармелад

Number of servings: 20Cooking time: 40 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Мармелад - це хороший смачний солодкий десерт, який був відомий вже давно. Саме слово "мармелад" позначає "варення з айви". Саме з нього спочатку іспанці робили цей чудо- десерт. Після цього у Великобританії почали робити схожий десерт з апельсинів. Цікаво, що в СРСР в мармелад додавали інгредієнти, які не мають ніякого відношення до фруктів. У домашніх умовах дуже легко і просто зробити мармелад з яблук. А виходить він нітрохи не гірше магазинного. Більше того, він набагато корисніший тих, які ви можете купити. Адже яблука - дуже корисний фрукт для нашого організму. А тим більше, якщо приготовлені таким способом.

Ingredients

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

1  кг.

Vash Tsukor Sugar 10kg

0,5 кг.

Preparation steps

01

Яблука помити, видалити серцевину і спекти до готовності в духовці.

02

Протерти яблука через сито. Пюре перекласти в каструльку, всипати цукор і варити на повільному вогні до утворення густої маси, іноді помішуючи.

03

Готовий мармелад викласти у форму, шаром 2-3 см. і поставити в холодильник на добу.

04

Нарізати квадратиками і посипати цукром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min

Яблучний мармелад – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua