
Свинячі вуха мариновані
Ingredients for the recipe
Ingredients
Auchan Chilled Pork Heart
0,5 кг.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
50 мл.
Borges Apple Vinegar 250ml
50 мл.
Spice Coriander Ground
5 г.
Spice Black Pepper Ground
3 г.
Prymat Paprika Sweet Ground Seasoning 18g
2 г.
Iberica Garlic Cloves 100g
2 шт.
Kotanyi Bay Leaf 4g
1 шт.
Basil in Pot
3 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно вушка помити, якщо крупні, розрізати навпів. Варити в солоній воді протягом 1,5-2 годин. Охолодити. Поки вушка охолоджуються, приготувати маринад. Змішати олію, оцет, коріандр, перець, паприку, базилік, подрібнений лавровий лист та часник. Додати цукор (1 ч. л.) та сіль за смаком.
02
Тепер потрібно нарізати вушка на маленькі довгі смужки. Краще за все це зробити ножицями. Значно швидше та зручніше, ніж ножем. Нарізані вушка викласти в поліетиленовий пакет.
03
Залити маринадом. Пакет зав'язати та ретельно струснути, щоб маринад як слід розподілився. Тепер прибрати вушка на добу в прохолодне місце. Не потрібно турбуватися, якщо вушка застигнуть в пакеті, як холодець. Вони чудово "розбираються" потім.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)