
Паска (рецепт для хлібопічки)
Ingredients for the recipe
Ingredients
Raisins
120 г.
Freshme Orange Juice 0.5l
15 г.
Almond
120 г.
7 Flour 1kg
540 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
75 г.
Salt Egypt
5 г.
Homemade Butter
60 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
15 г.
Kotanyi Dessert Orange Peel 20g
15 г.
Pripravka Vanilla 2g
3 г.
Aro Powdered Sugar 250g
100 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно родзинки залити апельсиновим соком та залишити на півгодини. Поки настоюються родзинки, дістати з холодильнику вершкове масло, щоб воно розм'якло. За бажанням можна бланшувати (швидко обварити чи ошпарити) мигдаль.
02
Залити мигдаль окропом та залишити на дві хвилини, потім злити воду та знову залити окропом на 2 хвилини. Почистити та підсушити на сковороді. Посікти.
03
В чаші хлібопічки з'єднати борошно (попередньо його потрібно просіяти), цукор, сіль, розм'якшене вершкове масло, дріжджі, терту цедру одного апельсину, ванілін та молоко (180 г.). Увімкнути основну програму для випікання звичайного білого хліба.
04
Родзинки обсушити серветками та додати до тіста після звукового сигналу разом з горіхами. На цьому місія людини майже закінчена, все інше зробить хлібопічка. Готову паску повністю охолодити на решітці. Для глазурі змішати цукрову пудру з 1-1,5 столовими ложками молока. Розподілити по куполу паски, прикрасити кондитерською посипкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)