Смажена домашня ковбаса - Image

Смажена домашня ковбаса

Number of servings: 10Cooking time: 3 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Час радянських дефіцитів пройшов. Все пройшло і залишилося далеко в минулому, але наші дідусі та бабусі добре все пам'ятають... В наш час вибір ковбасних виробів приголомшує навіть самого витонченого споживача, не кажучи вже про звичайних покупців. "Так навіщо стояти на кухні і витрачати на неї весь свій вільний, але такий дорогоцінний час?" - запитаєте ви, адже дефіциту ковбаси немає. Повірте, ковбаса, приготована за нашим рецептом, не залишить вас байдужими. Ви будете приголомшені результатом! Аромат нашої ковбаски зігріє ваші серця теплом домашніх печей, біля яких наші бабусі так трепетно ​​готували домашню ковбасу. Отже приступимо.

Ingredients for the recipe

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
205.08

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

per 1 kg

Ingredients

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

1,5 кг.

Lard

100 г.

Garlic

3 зуб.

Salt Egypt

30 г.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

15 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

0,25 ч. л.

Dr.Oetker for baking starch 1000g

1 ст. л.

Akvulya Still Water 2l

1 ст. л.

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

1 ст. л.

Preparation steps

01

Спочатку нарізати м'ясо шматочками, сало нарізати кубиками, а часник почистити та роздавити.

02

М'ясо ретельно перемішати та додати до нього сіль, перець та цукор. Можна насипати трішки крохмалю.

03

Кишки очистити та промити. Наповнити їх м'ясною сумішшю і зав'язати.

04

Потім ковбасу підвісити для осідання на 0,5-1 годину. На початку осідання ковбасу колоти тонким шилом або голкою, щоб випустити повітря і щоб оболонка не могла лопнути при термічній обробці.

05

Після цього ковбасу перенести в духовку розігріту до 200ᵒС та готувати 40-50 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 h 40 min