
Теплий картопляний салат по-німецьки
Нескладний у приготуванні, але смачний і поживний салат по-німецьки подають теплим в якості відмінного доповнення до різних м'ясних страв: копчених ковбасок і сосисок, які обожнюють німці. Нерідко його поливають гарячим м'ясним бульйоном і подають як першу страву. Ось така цікава «трансформація» звичайного салату з такого рідного для нас овоча-коренеплоду. Сорт картоплі бажано використовувати такий, який не розварюється. Переважно відварювати його «в мундирах». Друга, не менш важлива особливість салату – в його пікантній заправці. Оцет, спеції і гостра гірчиця надають неповторність навіть нейтральній на смак картоплі. Обсмажений бекон додає збудливий апетит аромат копченостей.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
700 г.
Chilled Bacon
40 г.
Onion
80 г.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
30 мл.
Vinnytsia Mustard 125g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати скибочками або кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями.
02
Бекон нарізати скибочками і обсмажити на сковороді на середньому вогні. У сковороду з беконом додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Вимкнути вогонь і додати гірчицю, оцет, сіль, перець. Добре все перемішати.
03
У картоплю додати бекон з цибулею і соусом. Перемішати і подавати салат теплим. За бажанням додати нарізану зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores