Корейка по-німецьки - Image

Корейка по-німецьки

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Корейка по-німецьки - страва традиційної німецької кухні. Даний рецепт дуже простий і легкий. У результаті виходить апетитний шматок запеченого м'яса з чудовим ароматом і прекрасним смаком. Соус, що залишився після приготування страви, можна процідити і полити їм вже готове м'ясо. У гарячому вигляді це блюдо зазвичай подається на друге з гарніром. На гарнір може підійти рис, салат, картопляне пюре, або локшина. У холодному ж вигляді корейку можна порізати на тонкі шматочки і використовувати для бутербродів або ж просто подати на стіл в якості м'ясної нарізки. Чудово поєднується з корейкою салат з огірків і зелений салат.

Ingredients for the recipe

Loin boneless pork
299.90 - 382.90

Loin boneless pork

per 1 kg

Ingredients

Loin boneless pork

520 г.

Globino Zhar&Co Summer Grill Chilled Pork Shashlyk

30 г.

Packed Onion from 3kg

30 г.

Top Grade Wheat Flour

20 г.

KhMZ Sour Cream 20%

80 мл.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо натерти сіллю і перцем, обсмажити на сковороді в жирі, ретельно з усіх боків.

02

Витягнути зі сковороди м'ясо, перекласти на тарілку, обсмажити на сковороді нарізану кільцями цибулю, додати попередньо обсмажене борошно, влити сметану і молоко, ретельно проварити.

03

Повернути на сковороду до соусу корейку, прибрати сковороду в духовку, випікати до повної готовності м'яса.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 h 40 min