Мексиканські смажені тамале - Image

Мексиканські смажені тамале

Number of servings: 10Cooking time: 2 h 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Тамале - одна із самих популярних страв мексиканської кухні. У Мексиці її просто обожнюють. Вікіпедія підказує нам, що тамале - це коржик із кукурудзяної муки, загорнутий кукурудзяним листям і приготований на пару. Перед вживанням кукурудзяне листя знімають. Тамале може містити начинку з м'ясного фаршу, сирів, фруктів або овочів, нерідко з перцем чилі. Варіантів приготування цієї страви безліч. Запропонований рецепт - це всього лише варіація на тему: "Тамале", а саме тамале смажені. Тісто, як і в класичному рецепті, готується з кукурудзяного борошна. Начинка - з м'ясного фаршу. Кукурудзяне листя не використовується. Подавати смажені тамале можна з гострим соусом.

Ingredients

Фарш м'ясний

500 г.

Борошно кукурудзяне

500 г.

Вода

600 мл.

Вершкове масло

60 г.

Соняшникова олія

за смаком

Приправа для м'яса

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Для тіста змішати вершкове масло, борошно і сіль, поступово додаючи теплу воду.

02

Фарш обсмажити з сіллю та спеціями. Відщипнути шматочок тіста, розім'яти його, зробити коло, викласти в середину ложку м'яса, потім обернути тісто навколо м'яса, формуючи кульку.

03

Налити в каструлю воду, зверху поставити шумівку. Помістити кульки в шумівку і готувати 2 години.

04

Вийняти кульки з шумівки, посипати борошном і обсмажити в соняшниковій олії кілька хвилин до коричневого кольору з усіх сторін.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min

Мексиканські смажені тамале – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua