
Шашлик із індички
Це дивне створіння - індик, завжди дивує нас своєю загадковою поведінкою та різнокольровим забарвленням. Відомо, що м'ясо цієї птиці надзвичайно дієтичне та легке для споживання. Шашлик з індички здивує вас своїм насиченим смаком та корисними властивостями, адже, як відомо, це м'ясо містить велику кількість білків, що так необхідні для нормального функціонування нашого організму. Не можливо втримати слинки, коли читаєш перелік смакових властивостей цієї страви. Заправлене духмяним перчиком та наповнене трішки кислим соком лимона, м'ясо вбере аромат незабутнього часу та спогадів про літню пору року. Додавання шафрану, що надасть страві дещо незвичайного смаку, повністю завершить наш кулінарний шедевр. Не майте сумніву, що приготування такої страви принесе вам максимум задоволення та позитивних емоцій.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Turkey Fillet
500 г.
Spice Allspice Ground
0.5 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Kotanyi Natural Saffron 12g
1 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Нарізати філе індички шматками приблизно 3х3 см.
02
Змішати в мисці лимонний сік, оливкову олію, перець і шафран. Покласти індичку в маринад і перемішати таким чином, щоб він повністю покрив м'ясо. Накрити плівкою або кришкою, поставити в холодильник на 2 год.
03
Вимочити дерев'яні шпажки в холодній воді, 1-2 год. Потім нанизати на шпажки шматки індички так, щоб вони прилягали один до одного не дуже щільно.
04
Розпалити вугілля на мангалі - потрібно, щоб воно прогоріло і покрилося білим попелом. Покласти на решітку шпажки з індичкою і смажити, повертаючи, 12-15 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores