Суккоташ - Image

Суккоташ

Number of servings: 6Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Суккоташ прийнято вважати традиційною стравою в Новій Англії, Пенсільванії та інших штатах. Її подають до дня подяки. І хоча всім відомо, що страва цього свята - запечена індичка. Все таки існують і інші не менш цікаві страви. На Півдні штатів вважається Суккоташем будь-який бульйон з квасолею і сумішшю овочів з додаванням смальцю. Ця страва стала таким популярною далеко за межами штатів, тому що вона абсолютно не вимагає ретельності і посидючості. Її під силу приготувати навіть дитині. Але разом з тим вона дуже легка і смачна. У самий раз, коли не знаєте, що приготувати рідкого до обіду. Така страва цілком зійде як повноцінна.

Ingredients

Бекон

100 г.

Біла квасоля

300 г.

Консервована кукурудза

300 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Цибуля зелена

50 г.

Вершки 22%

150 мл.

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Квасолю замочити в холодній воді, потім варити до готовності.

02

Бекон і цибулю порізати дрібними скибочками і обсмажити на соняшниковій олії. Змішати з квасолею, залити водою і варити 5 хвилин.

03

Потім в суп додати кукурудзу і варити до її готовності. Влити вершки і довести до кипіння. Посипати нарізаною зеленою цибулею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Суккоташ – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua