Теплий салат з рису, кураги і фісташок  - Image

Теплий салат з рису, кураги і фісташок

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дуже смачний, простий і незвичайний салат, який варто спробувати. На перший погляд Вам може здатися, що рис, фісташки і курага не поєднувані між собою. Насправді ж це зовсім не так: вищевказані інгредієнти прекрасно доповнюють і підкреслюють смак один одного. Рис – чудова крупа. Маючи практично нейтральний смак, вона стане прекрасним полем для кулінарних експериментів. Що стосується сорту крупи, то краще використовувати екзотичний для нас і досить рідкісний американський «дикий» рис, зернятка якого забарвлені в чорний колір. Фісташки можна попередньо підсушити на сковороді. На Ваш розсуд замість кураги можете додати чорнослив, родзинки та інші сухофрукти.

Ingredients for the recipe

Steamed Rice
46.10 - 72.40

Steamed Rice

per 1 kg

Ingredients

Steamed Rice

200 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Uzbek Dried Apricots

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

20 г.

Roasted Pistachios

100 г.

Preparation steps

01

Рис відварити в підсоленій воді. Курагу промити і залити на 10 хвилин окропом. Потім дістати і порізати шматочками.

02

Фісташки очистити і подрібнити. Зелень помити, просушити і подрібнити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min