
Солодкий кхир
Індійська національна кухня славиться не тільки гострими м'ясними стравами, але й цікавими десертами. Кхир – одна з таких індійських солодощів, які представляють не що інше, як ароматний пудинг з рису, звареного на жирному молоці. Ласощі можна подавати відразу ж після приготування або дати охолонути – в будь-якому випадку виходить ну дуже смачно. А ще й корисно: кхир допоможе позбутися зайвої ваги. Завдяки додаванню пряних спецій, таких як шафран, кардамон, кориця, а також оригінальної прикраси у вигляді мигдальних пластівців кхир не тільки здобуває божественний аромат, але й дуже ефектний вигляд. Сміливо подавайте десерт до Вашого святкового столу: гостей не відірвете від цієї солодкої смакоти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
50 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 л.
Eco Cardamom 6g
1 ч. л.
Bay Leaf
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Almond Flakes 100g
2 ст. л.
Eco Ground Cinnamon
1 щіпка
Preparation steps
01
Добре промити рис і відкинути його на друшляк, щоб він підсох.
02
Закип'ятити молоко в високій каструлі і залишити кипіти на повільному вогні, постійно помішуючи дерев'яною ложкою, щоб молоко не пригоріло.
03
Покласти в молоко рис і лавровий лист. Продовжувати розмішувати.
04
Рис в молоці варити на середньому вогні, помішуючи, протягом 20 хв., поки він повністю не розвариться.
05
Додати цукор, мигдаль і розмелені насіння кардамону.
06
Через 5 хвилин зняти з вогню і посипати мигдальними пластівцями і корицею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)