
Бурякові млинці на ряжанці
Пропонуємо вам оригінальний і незвичайний варіант млинчиків. Ми впевнені, що такого десерту ви ще не пробували. Дуже рекомендуємо приготувати такі млинці сьогодні на вечерю. Млинці дуже смачні, тому вони у вас розійдуться на раз -два. Це дуже цікавий і барвистий варіант млинчиків. Адже завдяки тому, що в тісто додається варений буряк, вони виходять дуже цікавого, насиченого червоного кольору. Вони стануть справжнім сюрпризом для ваших близьких, завдяки своїм смаковим і яскравим колірним якостям. Подавати їх краще гарячими. До таких млинців можна придумати будь-яку начинку. Але найкраще вони йдуть з ікрою і сметаною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
2 ст.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
RadyMo Pear-Caramel Ryazanka 2.5% 180g
50 мл.
Salt Egypt
1 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1,5 ст.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Beetroot
200 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Preparation steps
01
Зварити буряк, спекти до готовності. Охолодити, нарізати шматочками.
02
Додати нарізаний буряк в молоко. Змішати суміш блендером.
03
Додати в молочну суміш яйце і ряжанку, перемішати. Всипати сіль, цукор і борошно, ретельно перемішати.
04
Дати настоятися суміші протягом 30 хвилин. Після, спекти млинці на середньому вогні з обох сторін.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)