Картопляний салат по-весняному - Image

Картопляний салат по-весняному

Number of servings: 3Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Скільки б не казали про користь і шкоду картоплі, а посперечатися з тим, що в молодій картоплі ціла гора вітаміну С, не можна. Як і у редисці, і у зеленій цибулі. Так що навесні цей салат буде дуже доречним, що б поповнити свій організм вітамінами після зимового авітамінозу. Злегка підсмажені ароматні горіхи нададуть страві не лише незвичності смаку, але і підкинуть пару-трійку найпотрібніших саме вам корисних речовин, а в поєднанні із заправкою з гірчиці, меду і лимонного соку ви отримаєте просто незабутнє задоволення. Найприємніше, що такі кухонні експерименти дуже часто стають вашими найулюбленішими.

Ingredients for the recipe

Young Potatoes
14.35 - 16.43

Young Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Young Potatoes

500г

Radish

300г

Walnut

100г

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

4 ст.л.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

3 ст. л.

Auchan Green Onions Bundle 75g

50г

Vinnytsia Mustard 125g

1 ч.л.

Litniy Med Honey 750g

1 ч.л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю очистити і відварити. Поки гаряча нарізати на кружечки і залити маринадом із суміші рослинної олії, лимонного соку, гірчиці, меду і залишити на годину.

02

Цибулю подрібнити, редиску нарізати кружечками.

03

Горіхи підсмажити на сухій сковороді і подрібнити. З'єднати всі інгредієнти з картоплею, перемішати і подавати.

04

Крім редиски (або замість неї), до цього салату можна додати свіжий огірок і стебла селери.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min