
Відбивні з яблуками під медом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
500 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1-2 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо промити, обсушити серветкою, розрізати на 4 шматки поперек волокон. Відбити кухонним молотком, накривши м'ясо харчовою плівкою.
02
Розігріти на сковороді рослинну олію. Обсмажити на олії відбивні з двох боків до золотистої скоринки. Перекласти м'ясо в тарілку.
03
Яблука помити, просушити, нарізати кружечками, очистити серцевину. Обсмажити яблука з двох сторін в тій же сковороді з олією, де смажили м'ясо.
04
Кожен кружечок м'яса посолити, поперчити, покласти на шматочок яблука.
05
Перекласти відбивні з яблуками назад в сковорідку. На кожну відбивну налити по 1 ч. л. меду. Влити в сковороду 1 склянку окропу, накрити кришкою. Тушкувати хвилин 15.
06
Готові відбивні з яблуками перекласти в тарілки і полити соусом, в якому вони тушкувались.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)