
Пиріг з яблуками і манкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Terra Brand M Semolina 800g
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
5 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Homemade Butter
100 г.
Preparation steps
01
Змішати в мисці борошно, манну крупу, 120 г. цукру і соду. Перемішати.
02
Яблука очистити від шкірки і серцевини, натерти на тертці. Скропити яблучне пюре лимонним соком. Додати до яблук цукор, що залишився і корицю.
03
Змастити форму маслом, викладати суміш необхідно шарами, спочатку шар борошняної суміші, після - шар яблучного пюре. Повторити так кілька разів, самий верхній шар повинен бути яблучний.
04
Залити пиріг киплячим молоком, викласти шматочки вершкового масла.
05
Розігріти духовку до температури 180-200ºС, випікати протягом 40-50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)