
Класичний глінтвейн з апельсинами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chevrotin Merlot Dry Red Wine 0.75l
750 мл
Orange
1 шт.
Auchan Clove 10g
5 бутончиків
Spice Nutmeg Ground
1/4 ч.л.
Badia Cinnamon Sticks 14.2g
1 палочка
Spice Ground Ginger
1 ч.л.
Litniy Med Honey 750g
за смаком
Preparation steps
01
У каструльці з'єднайте всі спеції (за бажанням ви також можете додати аніс, духм'яний перець, кардамон).
02
Влийте 100 мл води, доведіть її до кипіння і зніміть відвар з вогню. Накрийте кришкою і дайте постояти приблизно 10 хвилин, потім процідіть.
03
Апельсин разом з шкіркою наріжте кружечками.
04
У каструлю влийте вино, додайте відвар спецій і трохи меду за смаком (приблизно 2 ст.л.), покладіть апельсин.
05
Доведіть вино майже до кипіння (але ні в якому разі не кип'ятіть!). Подавайте напій гарячим, поклавши в кожну склянку часточки апельсина.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)